Ada Luxury Rooms

"Ada Luxury Rooms" se nalazi u centru Budve sa brojnim atrakcijama na samo nekoliko koraka od smeštaja, kao što su prelepe plaže, dečija igrališta, autobuska stanica, prodavnice, kao i veliki broj različitih kafića i barova i restorana. Do jedinstvenog Starog grada Budve možete stići za 10 minuta hoda.

Samo 15 minuta hoda do plaže: Uronite u kristalno čisto more očaravajućih Budvanskih plaža, udaljenosti duzine samo kratke šetnje od našeg praga.

Sa populacijom koja jedva dostiže 80.000 stanovnika, Budva i njena okolina postali su važan stub privlačnosti zahvaljujući svojih 11,3 km (7 milja) pješčanih plaža, živahnom noćnom životu i neospornom šarmu obližnjih gradova.

Pobjegnite u zadivljujući primorski grad Budvu i prepustite se luksuznom odmoru u "Ada Luxury Rooms". Sa svojim novoizgrađenim objektom i odličnom lokacijom u centru grada, nudimo savršen spoj udobnosti i pogodnosti. Naš smještaj je odličan za putovanje sa prijateljima, porodicom ili kao par.

"Ada Luxury Rooms" je opremljena udobnim krevetima, elegantnim nameštajem i najsavremenijim uređajima koji zadovoljavaju sve potrebe gostiju. Posebno dizajnirane sobe nude razne pogodnosti, uključujući minibar, klima-uređaj, besplatan Wi-Fi, TV smart i privatna kupatila. Objekt nudi zatvorene i otvorene privatne parking prostore.

Akva park Budva udaljen je 2,8 km od objekta, a Sveti Stefan 8,9 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 17 km. Smještaj nudi prijevoz do aerodroma, a dostupna je i usluga iznajmljivanja automobila.

"Ada Luxury Rooms" će vam rado poželjeti dobrodošlicu u nezaboravno iskustvo smještaja sa svojim elegantnim i modernim sobama. Ostavite svakodnevni svijet iza sebe i krenite na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja.

Besplatan Parking
Besplatan WiFi
Klima

Adresa

Ada Luxury Rooms

XVI Ulica 16
85310 Budva
Crna Gora

Kontakt Info

Telefon: +382 68 357 428

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.